اولین نگارش در 18 بهمن 1397

...:: نتايج قرعه كشي كمك هزينه سفر مشهد مقدس ::...

باسمه تعالی

به اطلاع همکاران محترم می رساند، پیرو اعلام قبلی، مراسم قرعه کشی کمک هزینه های سفر زیارتی مشهد مقدس، به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، در روز چهارشنبه، هفدهم بهمن ماه، در تالار 22 ساختمان مرکزی برگزار شد.

jashn22bahman1jashn22bahman2

همکاران محترم، می توانند با مراجعه به وبگاه دانشگاه و انتخاب «امور رفاهی»، نتیجه قرعه کشی را با ورود اطلاعات خود، مشاهده نمایند.

کمک هزینه 400 هزار تومانی، توسط دانشگاه به حساب بانکی افراد برگزیده، واریز خواهد شد و نیازمند پیگیری نیست.

یادآوری می نماید، هرگونه تماس تلفنی در هر زمان، با هر بهانه و با هر عنوان که شما را به سوی عابربانک و اجرای برخی اقدامات و تراکنش های مالی هدایت نماید، قطعا کلاهبرداری است.

امید است، زایران حرم رضوی، ما و سایر همکاران را از دعای خیرشان بهره مند نموده و نایب الزیاره باشند.

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

برای مشاهده اسامی برگزیدگان این قرعه کشی اینجا کلیک کنید.

آخرین ویرایش در تاریخ پنج شنبه, 18 بهمن 1397 13:00
شما اینجا هستید   خانهمنو جهت نمایش مجموعه هاTemplate settingsاطلاعیه های معاونت