اولین نگارش در 07 خرداد 1398

هشدار کلاهبرداری های تلفنی

همکاران گرامی، سلام. با احترام، به آگاهی می رساند:

هرگونه تماس یا پیامک تلفنی که شما را به سوی دستگاه عابربانک و سپس اجرای تراکنش های مالی دعوت کند، قطعا کلاهبرداری است!

در بیشتر موارد، کلاهبرداران با جعل عنوانی فریبنده(مثلا با معرفی خود بعنوان یکی از کارکنان یا مسوولان نهادهای دولتی مثل صدا و سیما یا دانشگاه)، از طریق تماس یا پیامک تلفنی با افراد ارتباط برقرار می‌کنند و پس از جلب اعتماد آنان، با استفاده از شگردهای روانی خاصی و تحت ‌تاثیر قراردادن فرد مورد نظر، آنها را روانه عابربانک‌ها کرده و پس از اجرای عملیاتی پیچیده از پشت تلفن، همه موجودی حساب بانکی فرد فریب خورده، تخلیه شده و به حساب کلاهبردار منتقل می‌شود.

tellll

کلاهبرداران ممکن است با دستیابی و بیان برخی مشخصات اولیه افراد، مثل نام و نام خانوادگی و مسوولیت شخصی که با او تماس می گیرند و یا استفاده از بیان های تهدیدی و تشویقی، افراد را به این اقدام های فریبکارانه وادار کنند.

لذا ضمن دعوت از همه همکاران محترم برای هوشیاری کامل در این خصوص و موارد مشابه(از جمله پیامک های تلفنی یا ایمیل هایی که احتمالا با بیان های تشویقی و تهدیدی، درخواست واریز یا انتقال وجه ریالی یا ارزی می نمایند)، در صورت مواجهه با موارد پیشگفت، مقتضی است ضمن عدم پاسخگویی به این کلاهبرداران و عدم اجرای خواسته های آنها، موارد را سریعا به مدیریت محترم حراست دانشگاه و پلیس فتا، گزارش داده و از راهنمایی های تخصصی ایشان بهره مند گردند.

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

آخرین ویرایش در تاریخ چهارشنبه, 08 خرداد 1398 06:07
شما اینجا هستید   خانهمنو جهت نمایش مجموعه هاTemplate settingsاطلاعیه های معاونت