اولین نگارش در 24 اسفند 1392

چشم انداز (vision)

این  معاونت بر آن است تا با بکار گیری روشهای نوین مدیریتی و اقتصاد مقاومتی در تامین و نگهداشت منابع سلامت، ضمن بهبود و ارتقائ کیفیت خدمات موجبات دستیابی دانشگاه به جایگاه برتر کشوری در تامین و ارتقای سلامت همه جانبه و تربیت نیروهای خبره را فراهم آورد.

رسالت (mission)

تحقق اهداف راهبردی دانشگاه و اجرای راهبردهای دیگر حوزه های سلامت در گرو نظام اداری کارآمد است که رسالت اصلی معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی می باشد.

ماموریت این معاونت ایجاد ظرفیت لازم برای فراهم نمودن نظام اداری پاک، پاسخگو، شفاف، چالاک و اثربخش که بدون شک نیازمند تصمیم گیری مدبرانه، تخصیص عادلانه وهوشمندانه منابع، تقویت و توسعه سرمایه انسانی  و اجرای قدرتمندانه و نظارت دقیق در جهت حاکمیت بازگشت ناپذیر قانون بر تمام شئون نظام اداری و اجرایی در دانشگاه می باشد.

اهداف :

- برنامه ريزی، ارزيابی، نظارت و ارتقای مديريت در واحدهای تابعه دانشگاه

- تامين و توزيع منابع مالی مورد نياز واحدهای تابعه با توجه به برنامه ها

- تامين؛ توزيع بهينه و توانمندسازی منابع انسانی با توجه به ماموريت های واحدهای تابعه

- احقاق حقوق دانشگاه در دعاوی

- مديريت و نظارت بر پروژه ها و طرح های عمرانی