اولین نگارش در 23 آذر 1393

درباره کمیته HSR

کمیته HSR معاونت توسعه مدیریت و منابع، در جهت رسیدن به اهداف خود در زمینه تعیین اولویت‏های پژوهشی بر اساس نیاز سنجی انجام شده از مدیریت‏های مربوطه، حمایت از انجام پژوهش‏ های کاربردی و بکارگیری نتایج حاصل از آن بیش از پیش مصمم می باشد .

فعالیتهای کمیته :

ü         ü  برگزاری منظم جلسات کمیته شامل جلسات عادی ماهیانه و جلسات فوق العاده

ü     ü برگزاری منظم و هدفمند سلسله کارگا‏ه‏های آموزشی جهت تشویق و توانمندسازی کارکنان و علاقمندان به مسایل پژوهشی: این سلسه کارگاه‏ها عبارتند از کارگاه روش تحقیق و پروپوزال نویسی، کارگاه ابزار سازی، کارگاه SPSS و کارگاه مقاله نویسی با هدف ایجاد انگیزه تحقیق و انجام طرح ‏های پژوهشی و ارایه پروپوزال ‏های جدید به این کمیته.

ü     ü در کنار افزایش تعداد طرح ‏های پژوهشی، کیفیت پروپوزال‏ها نیز مد نظر قرار گرفته است؛ به همین منظور برای اولین بار جلسه چهره به چهره اصلاح پروپوزال‏ با حضور مدرسین کارگاه‏ تشکیل و مجریان طرح ها به راحتی با جزییات انجام پژوهش و نحوه تحریر پروپوزال خود آشنا شدند.

ü     ü کمیته در نظر دارد در آینده نزدیک این سلسله کارگاه ‏ها را جهت کارکنان زیر مجموعه معاونت توسعه در کلیه شبکه ‏های بهداشت و درمان و بیمارستان‏ ها برگزار کند تا بتوان از تمام پتانسیل موجود استفاده کرد.

ü     ü از آنجا که نتایج طرح ‏های پژوهشی بایستی در خدمت ارتقاء بهره ‏وری سیستم و بهبود فرآیندها و استفاده عملی از این نتایج با توجه به نیازهای موجود باشد، ترتیبی اتخاذ شد که گزارش طرح ‏های اتمام یافته کمیته در جلسه مدیران معاونت توسعه، مطرح گردد.

ü    ü صفحه وب سایت کمیته HSR معاونت توسعه ضمن اطلاع رسانی در خصوص برنامه ‏های کمیته، تلاش دارد تا با انتخاب محتوای هدفمند، در مخاطبان خود انگیزه پژوهش و تحقیق را ایجاد کند. از جمله نکات قابل توجه در این زمینه، اضافه کردن منوی مطالب آموزشی به وب سایت است که در آن کلیه مطالب آموزشی کارگاه ‏های برگزار شده جهت استفاده کلیه بازدیدکنندگان ارایه شده است.

امید است در آینده نزدیک ، فرآیند نیازسنجی واقعی ، اجرای طرح‏ های زیربنایی و کاربردی و از همه مهم‏تر، استفاده عملی از نتایج این پژوهش‏ ها در معاونت توسعه، مدیریت و منابع توسط مدیریت‏ های مربوطه، بیش از پیش راهگشا گردد.

اعضای کمیته HSR معاونت توسعه مدیریت و منابع

1. دکتر سید جلیل معصومی (معاون توسعه مدیریت و منابع و عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی)

2. دکتر حامد فصیحی نیا (مدیر منابع انسانی و تحول اداری)

3. آقای محمد حسین خادمیان (مدیر برنامه‏ریزی، بودجه و پایش عملکرد و عضو هیات علمی دانشکده پرستاری)