اولین نگارش در 23 آذر 1393

درباره کمیته HSR  :

کمیته HSR معاونت توسعه، در جهت رسیدن به اهداف خود در زمینه تعیین اولویت‏های پژوهشی بر اساس نیاز سنجی انجام شده از مدیریت‏های مربوطه، حمایت از انجام پژوهش‏ های کاربردی و بکارگیری نتایج حاصل از آن بیش از پیش مصمم می باشد.

گزارشی از اقداماتی که توسط این کمیته در چند ماه گذشته انجام شده است:

-     برگزاری منظم جلسات کمیته شامل جلسات عادی ماهیانه و جلسات فوق العاده

-     برگزاری منظم و هدفمند سلسله کارگا‏ه‏های آموزشی جهت تشویق و توانمندسازی کارکنان و علاقمندان به مسایل پژوهشی: این سلسه کارگاه‏ها عبارتند از کارگاه روش تحقیق و پروپوزال نویسی، کارگاه ابزار سازی، کارگاه SPSS و کارگاه مقاله نویسی. تا کنون، کارگاه‏ های روش تحقیق، پروپوزال نویسی و ابزار سازی در اسفند ماه 92 و خرداد ماه 93 برگزار گردیده که بیش از 30 نفر از کارکنان مدیریت‏ های مختلف معاونت توسعه، از این کارگاه‏ ها بهره‏ مند گردیده‏ اند و ثمره آن علاوه بر رضایت کامل شرکت‏ کنندگان، ایجاد انگیزه تحقیق و انجام طرح ‏های پژوهشی  و ارایه پروپوزال ‏های جدید به این کمیته است. ضمنا، ترتیبی اتخاذ گردید تا در کنار افزایش تعداد طرح ‏های پژوهشی، کیفیت پروپوزال‏ها نیز مد نظر قرار گیرد؛ به همین منظور برای اولین بار جلسه چهره به چهره اصلاح پروپوزال‏ با حضور مدرسین کارگاه‏ تشکیل و مجریان طرح ها به راحتی با جزییات انجام پژوهش و نحوه تحریر پروپوزال خود آشنا شدند. قابل ذکر است کمیته در نظر دارد در آینده نزدیک این سلسله کارگاه ‏ها را جهت کارکنان زیر مجموعه معاونت توسعه در کلیه شبکه ‏های بهداشت و درمان و بیمارستان‏ ها برگزار کند تا بتوان از تمام پتانسیل موجود استفاده کرد.

از آنجا که نتایج طرح ‏های پژوهشی بایستی در خدمت ارتقاء بهره ‏وری سیستم و بهبود فرآیندها و استفاده عملی از این نتایج با توجه به نیازهای موجود باشد، برای نخستین بار ترتیبی اتخاذ شد که گزارش یکی از طرح ‏های اتمام یافته کمیته که مورد تایید و تاکید ریاست محترم دانشگاه نیز قرار گرفت، در جلسه مدیران معاونت توسعه، مطرح گردد.

-   وب سایت کمیته HSR معاونت توسعه  ضمن اطلاع رسانی در خصوص برنامه ‏های کمیته، تلاش دارد تا با انتخاب محتوای هدفمند، در مخاطبان خود انگیزه پژوهش و تحقیق را ایجاد کند. از جمله نکات قابل توجه در این زمینه، اضافه کردن منوی مطالب آموزشی به وب سایت است که در آن کلیه مطالب آموزشی کارگاه ‏های برگزار شده جهت استفاده کلیه بازدیدکنندگان ارایه شده است.

امید است در آینده نزدیک ، فرآیند نیازسنجی واقعی ، اجرای طرح‏ های کاربردی و از همه مهم‏تر، استفاده عملی از نتایج این پژوهش‏ ها در معاونت توسعه، مدیریت و منابع توسط مدیریت‏ های مربوطه، بیش از پیش راهگشا گردد.

آخرین ویرایش در تاریخ شنبه, 25 بهمن 1393 23:16
شما اینجا هستید   خانهمدیریت هاکمیته HSR