در نشست هم اندیشی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و مسوولان دانشکده تغذیه و علوم غذایی تاکید شد؛
استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود در راستای مدیریت هر چه بهتر منابع و مصارف
استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود در راستای مدیریت هر چه بهتر منابع و مصارف
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست هم اندیشی با مسوولان دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه، بر اهمیت استفاده حداکثری از منابع موجود و مدیریت هزینه ها تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز، دکتر «سید ابوالفضل هاشمی اصل» گفت: توجه به امر آموزش و تقویت آن در مجموعه بهداشت و درمان امری ضروری است که می تواند زیرساختی مهم برای آینده و در راستای دستیابی به اهداف مهم ارتقای امر سلامت باشد.
او از مجموعه مدیریتی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خواست تا با توجه به محدودیت منابع و اعتبارات، تمام تلاش خود را برای مدیریت منابع و مصارف به کار گیرند تا بتوانیم شاهد پیشرفت و ارتقای سطح آموزش در دانشگاه علوم پزشکی شیراز باشیم.
این نشست با تبادل نظر اعضا پیرامون توانمندی ها و چالش های موجود همراه بود.
«محمدحسین خادمیان» مشاور امور مالی و بودجه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و مسوولان دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دیگر اعضای این نشست هم اندیشی بودند./علی حکیم زاده
پایان خبر